2017-10-16 16:17:32• hírek • Kocsis Zoltán

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett a tolókocsis férfi

Részeg férfi és gyorshajtó fiatal lány is okozott közlekedési balesetet az elmúlt hétvégén Szatmár megyében, a megrázóbb mégis annak a tolókocsis férfinak az esete, akit elgázolója sorsára hagyott.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a 28 éves nő vasárnap kora este gázolta el a tolókocsival közlekedő férfit Dobrácsapátiban. A nő nem vette észre az előtte haladó férfit, majd elhagyta a helyszínt. A 65 éves áldozatot kórházba vitték, a szatmárnémeti nő ellen pedig gondatlanságból elkövetett testi sértés mellett cserbenhagyásos gázolás miatt is eljárást indítottak, annak ellenére, hogy később visszatért a baleset helyszínére.

Súlyos baleset történt Barlafaluban is, ahol egy nagybányai férfi borult fel személygépkocsijával néhány órával később. A balesetben személyi sérülés nem történt, de a 37 éves autós leheletében 0,89 mg/l alkoholszintet mért a szonda.

Még pénteken ütközött egy útjelző táblának majd egy villanyoszlopnak egy 19 éves mikolai nő Újmikola és Újberek között – a gépkocsi két utasa kisebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: